Udda foton...

Oftast när jag är med Johanna fotar jag väldigt konstiga foton. Alltså på konstiga saker typ brevlådor, skyltar, hantag osv... De blir inte så fina men det är väldigt kul iaf just då... xd
Puss-Lisa♥


Ekorre ;)

Vi har tre ekorrar som kommer till bor på i vår trädgård. Mamma har döpt dom till Markus Hellner (Han har kort svans), Petter Northug och Lucas Bauer ( Som är lite mörkare än alla andra och så har han gigantiska öron :O). Om ni har någon koll så är de tre namn på kända längdskidåkare ;) Hon är lite smått galen i att titta på skidor på tv. Måste faktiskt erkänna att det är ganska kul... Aja här är Petter tror jag ;)
Söta är de alla tre iaf ♥
Puss-Lisa♥

Paris

Några bilder jag aldrig la upp (tror jag) från Paris ;) 
Puss-Lisa♥

V A T T E N

Puss-Lisa♥

Tidsinställt inlägg


Det här är alltså mitt första tidinställda inlägg, antagligen är jag på mitt landställe, men man vet aldrig. Resten av inläggen som kommer i veckan kommer nog bara vara bilder ;)
Puss-Lisa♥

V A T T E N

Har fastnat för svartvita bilder...
Puss-Lisa♥

Lördag

Imorrn åker vi till mitt landställe så jag håller på att packa just nu. Tänkte försöka göra lite tidsintällda inlägg med typ bara bilder så det uppdateras lite iaf :) Fotade lite vattenbilder lägger upp det senare.
Puss-Lisa ♥

S V A R T V I T T

Puss-Lisa♥

Sportlov! :D

Förlåt för dålig bloggning... och den kommer inte bli bättre för nu på söndag kommer jag åka till mitt landställe i fjällen. Hade debatt i onsdags.. var så jäkla nervös men det gick bra ;) Men nu har jag sportlov! Så himla sköönt!
Puss-Lisa♥

Orkar inte...

Orkar inte plugga mer...
Puss-Lisa♥

Pluggar...

Pluggar just nu spanska. Har oförberett engelska prov imorgon, svenska muntligt imorgon, spanska prov på onsdag, no debatt på onsdag och så ska en rapport till no:n vara klar på typ fredag tror jag? Usch men men, kan ju ändå inte öva till det oförberedda provet och svenskan var egentligen inte så viktig vill bara ta upp det så det skulle verka som jag hade det jättejobbigt ;) Så farligt är det egentligen inte...
Puss-Lisa♥

Färgat ;)

Har tonat Sandras hår nu ;) Vart jättefint!
Jag med min nya snygga mössa ;)
Puss-Lisa♥

Shoppa :D

Ska åka iväg snart och shoppa med min bästa älskade syster och mamma. Vi ska handla lite tråkiga grejer men det kanske blir någon tröja också ;) Efter det ska jag vara med Sandra och vi ska göra en hemlig sak... hihi :') Efter det kommer min brorsa och hans flickvän på middag och så ska vi kolla på melodifestivalen. Idag ska vi ha färgglatt tema xd haha...
Puss-Lisa♥

Trött...

Är sjukt trött... gick till skolan idag. Efter var jag med Sandra och vi tittade på "dagboken" Sjukt gullig och sorglig film! Börjar typ alltid gråta av den. Men är så himla trött och har ont i huvudet så ska nog titta på tv och sedan sova. Ha en bra fredag! ;)
Haha bild från när jag och mamma fotade ;)
Puss-Lisa♥

Hemma...

Hade det sjukt mysigt med Annie i tisdags! Vi kollade på "this means war", det var typ förhandsvisning ;) Men den var jätterolig! 
Idag är jag hemma för är så sjukt trött och har ont i halsen. Har ju varit förkyld ett tag, i ungefär två veckor så mamma tyckte det var bäst att jag vilade upp mig idag. Så jag kommer antagligen till skolan imorrn ;)
Nån vatten bild jag tog för några veckor sedan ;)
Puss-Lisa♥

Alla ♥ dag!

Det är alla hjärtans dag idag och jag ska på dejt med älskade Annie ;) Haha ska till skolan nu, Cornelia kommer typ om någon minut så måste fixa det sista. Kommer nog inte kunna blogga så mycket eftersom vi ska bara hem lite snabbt och sedan åka och kolla på bio. Glad alla hjärtans dag! ♥

Bild på mig och Annie från i sommras ;)
Puss-Lisa♥

13/2

Idag är det måndag igen... Men imorrn är det alla hjärtans dag! Då ska jag och Annie på dejt ;) Haha,vi ska se "This means war" och äta middag typ. Längtar! Idag har jag pluggat och målat naglarna och glott framför tv:n. Förresten det var några som tyckte videon igår var väldigt kul och hon har gjort många roliga! Helt underbar tjej, läs hennes blogg http://claraslife.devote.se/! Tänkte bjuda på lite mer av hennes videos! Heeeelt underbara ;) Titta på den här Sandra! ;)
Puss-Lisa♥

Så jävla rolig...

Det här har jag spenderat min morgon med...
Puss-Lisa♥

Glitter & glamour :)

Jag skulle egentligen bara köpa presenter men köpte en kofta och en mascara till mig ;) Det var iaf värt det. Nu ska jag sätta på mig nåt glittrigt för vi ska ha glitter och glamour kväll med mammas kompis och kolla på melodifestivalen. Haha, ha en trevlig kväll!
Puss-Lisa♥

Lördag :)

Är uppe tidigt idag, är redan klar (!) för jag ska åka med mormor, morfar, mamma och Marika till en pärlaffär så ska vi välja pärlor så min morfar kan göra mer smycken till oss :D Sen efter det ska jag till centrum med Sandra och Annie och köpa lite presenter och sånt. Sedan är det melodifestivalen och mammas bästa vän ska komma! Mysig dag! ;)
Puss-Lisa♥

Fredaag :D

Idag är det fredag :D Fast jag är forever alone med mamma och pappa... haha nej men det är mysigt ♥ Vi ska kolla på någon film med julia roberts kommer inte ihåg vad den hette. Ha en bra fredagskväll!
Bombar med egobilder på senaste tiden... ;)
Puss-Lisa♥

Fredaag :D

Idag är det fredag :D Fast jag är forever alone med mamma och pappa... haha nej men det är mysigt ♥ Vi ska kolla på någon film med julia roberts kommer inte ihåg vad den hette. Ha en bra fredagskväll!
Bombar med egobilder på senaste tiden... ;)
Puss-Lisa♥

Ingen dans igen...

Mår sämre idag så blev ingen dans idag heller :( Men men ska gå och lägga mig tidigt idag och hoppas på det bästa. Dessutom så har jag värmt lite hallon och choklad. Det borde göra mig frisk ;)
Gästbloggar på Ebbas blogg eftersom hon är sjuk, i fall ni är sugna att läsa ;)
Puss-Lisa♥

Ingen dans eller sång...

Gick inte på dansen eller sången idag, tänkte att det är bättre att jag tar det lugnt så jag inte blir sjukare. Har inte halsen längre iaf, men är mer förkyld och har lite ont i huvudet :) Men men, ska inte klaga...  Idag kommer Tony och Ida och äter middag hos oss. De har lovat att de ska komma en gång i veckan till oss, så jag kommer inte sakna dem ;)
Bilden är tagen idag :)
Puss-Lisa♥

This is why I love Jessie J ♥

Puss-Lisa♥

Ont i halsen :/

Har jätteont i halsen :/ Fick det igår... Aja, hoppas det går över! Nu ska jag sätta mig och plugga till So provet som är på torsdag. Yey! -.-'
Bild från igår ;)
Puss-Lisa♥

Ego ♥


Tre av de självporträttsfoton jag tog idag. Hade inget speciellt tema, eller någon ny idé utan tog lite som jag kände för :) Nu ska jag göra lite te och glo framför tv:n ;)
Puss-Lisa♥

M E R S I L U E T T

Puss-Lisa♥

S I L U E T T

Vart en liten snabb fotografering, testade att göra siluettbilder. Annars idag har jag pluggat, städat, haft ansiktsmask och bara tagit det lugnt. Satt hela natten igår och läste "revolt" rekomenderar verkligen! Den var helt sjukt bra, men är väldigt trött nu så får väl lägga mig tidigt idag ;)
Puss-Lisa♥

Jessie J ♥

Love ♥

Inflyttningsfest :D

Har vart på inflyttningsfest hos min bror och hans flickvän :D Det var jättefint! Fast lite liten... ;) Nej men den var jättefin :) Snart ska jag äta middag och kolla på melodifestivalen med mamma, pappa och Marika ♥ Haha mina kusiner, som är 5 och 6 år, hejar på sean banan... dom vart jättebesvikna på att eric saade inte ska vara med ;) Haha xd Aja ha en bra lördagskväll! ♥ Så jävla grym!
Puss-Lisa♥

Ebbizzz♥

Är med Ebba och flummar sönder xd Ebbas familj har varit här och ätit middag och Ebba ska sova över :DD Måste hämta cola nuuu :D
Suddig bild på Ebba :D
Puss-Lisa♥

Sitter och...

... dricker milkshake :D Tröst äter lite för min storebror och hans flickvän har flyttat :( Haha det är inte därför jag dricker milkshake men det är tråkigt att de ska flytta. Men men... Idag har jag haft dans och sång, kul kul :) Har även fått lite smycken av morfar av pärlor han köpte på kreativa mässan :D Är jättenöjd ;)
Sjuktsnyggt, right? ;)
Puss-Lisa♥

RSS 2.0